48496400 // jagr@horsholm.dk

Akvarelmaling week-end

Afsluttet

Medarbejder
Cecilie Lund-Rasmussen
Tid og sted
29. + 30. januar, kl. 10-13.
Antal ledige pladser
Der er 12 pladser tilbage.

Beskrivelse

Hvis du kunne tænke dig at lære en masse maleteknikker med akvarel, fordybe dig, hygge dig, og få en masse konstruktiv feedback for dine værker, så du kan blive ved med at udvikle dig, så er dette hold lige noget for dig!

Hvem er målgruppen for holdet?
Holdet er målrettet for alle, både hvis du har erfaring med at tegne eller male, eller hvis du er helt nybegynder. Jeg sørger for, at du får hjælp ud fra det niveau, du er på. Vi sammenligner ikke efter talent, eller hvor god du er til at tegne eller male. Det vigtigste er, at du får mulighed for at fordybe dig og få feedback på dine værker, så du kan blive ved med at udvikle dig.

Hvad laver man på holdet?
På holdet vil du blive præsenteret for forskellige teknikker inden for akvarelmaleri. Inden for de seneste år er akvarel igen blevet meget populært at arbejde med. Dels fordi man kan skabe nogle utroligt smukke værker, uden at have så meget erfaring, og fordi det kræver forholdsvist få redskaber og remedier for at komme i gang. Derudover kan man lave nogle meget smukke effekter med farverne. Vi vil primært arbejde med portrætter. Du vil også komme til at arbejde med farver og betydningen af for eksempel kolde og varme farver. Jeg vil præsentere dig for, hvordan andre kunstnere arbejder med portrætter, og måske får du noget inspiration fra dem også. Du er velkommen til at medbringe referencebilleder, hvis du gerne vil have vejledning i at male motivet på dit foto.

Hvad får jeg som elev ud af at være med på holdet?
Du får mulighed for at afprøve forskellige teknikker med akvarelmaling. Herudover får du vejledning ud fra dit niveau. På holdet skal der selvfølgelig også være plads til at drikke en kop te og hyggesnakke. J

Underviser

Cecilie Lund-Rasmussen

Jeg er uddannet dansk-, billedkunst-, og musiklærer, og har en kandidat i Didaktik (Materiel kultur). Jeg underviser på ungdomsskolen i tegning, maleri, samt smykkefremstilling.
 I min fritid spiller jeg musik, synger og laver keramik.


Andre hold i samme kategori

}