48496400 // jagr@horsholm.dk

Standup med Mahamad Habane

REJSER, EVENTS, UDFLUGTER OG KORTE KURSER

Medarbejder
Hizir Tokmak
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Mahamad Habane

LØRDAG D. 30. APRIL 2022 KL. 20.00

Mahamad Habane har leveret grin til danskerne i seks år og er nu klar til at sprede mere glæde, når han i foråret 2022 drager ud i landet med sit første one-man show Ham der Komikeren.  

Mahamad Habane har vist sit store talent både på livescener og i TV. Kronprinseparrets årlige prisuddeling, Comedy Aid/Grin til Gavn, Klipfiskerne, BØH!!, rollen som vært for DM i stand up og nyligst underholdningsprogrammet Stormester er bare nogle af de programmer og sammenhænge, Mahamad Habane har optrådt i. 

Ham der Komikeren er et show med sjov og positivisme. Med Mahamads altid glade sind, imødekommende publikumsinteraktion og med hans knivskarpe jokes er du sikret en aften med komik på første klasse.  

Mahamad Habane siger selv: ”I showet fortæller jeg mere om, hvem jeg er, når jeg ikke står på en scene og gemmer mig bag et arsenal af jokes. Det er nemt at skrive en joke, men det er svært at fortælle noget af betydning. Når showet slutter, håber jeg, at du kender mig lidt bedre, så jeg ikke længere bare er Ham der Komikeren, der siger sjove ting fra scenen.” 

Underviser

Hizir Tokmak


Andre hold i samme kategori

}