48496400 // jagr@horsholm.dk

Dancefitness

SPORT & MOTION

Medarbejder
Susanne Kallan
Tid og sted
Tirsdage kl. 17:30 - 19:30
Torsdage kl. 18:00 - 20:00
Holdet er fyldt
Ledige pladser på venteliste
10

Beskrivelse

Kan du lide at danse? - eller bare bevæge dig til god musik? Vil du opleve den glæde, man får ved at danse? - og samtidig få pulsen op og forbedre din kondition og styrke?

Undervisningen vil bestå af ca. 10 danse, der er planlagt således at man starter langsomt ud med opvarmning og let udstrækning, for så at få pulsen op i højere tempo danse.

Du vil lære at bruge din krop på den rigtige måde og derved blive både mere smidig og stærk, men også udvikle en selvtillid gennem dit kropssprog.

En af dansene kommer også til at være lidt mere udfordrende koreografisk, så den kommer til at blive langsomt oplært i løbet af timerne. Vi afslutter med gulvøvelser, der hovesaligt vil bestå af core, smidigheds-øvelser og afslapning.

Dans på denne måde er også god ”hjerne gymnastik” og kan forbedre din indlæring generelt.

Vi har altid tid til også at tale og grine sammen.

Det som du får ud af det er :
• Rytme forståelse
• Du bliver mere smidig
• Du bliver stærkere i kroppen
• Super kondition
• Du får mere styr på krops-koordination
• Nye venner og socialt samvær

Undervisningen vil bestå af ca. 10 danse, der er planlagt således at man starter langsomt ud med opvarmning og let udstrækning, for så at få pulsen op i højere tempo danse. Du vil lære at bruge din krop på den rigtige måde og derved blive både mere smidig og stærk, men også udvikle en selvtillid gennem dit kropssprog. En af dansene kommer også til at være lidt mere udfordrende koreografisk, så den kommer til at blive langsomt oplært i løbet af timerne.Vi afslutter med gulvøvelser, der hovesaligt vil bestå af core og smidigheds-øvelser

Læringsudbytte:

-  Rytme forståelse
-  Du bliver mere smidig
-  Du bliver stærkere i kroppen
-  Super kondition
-  Du får mere styr på krops-koordination
-  Nye venner og socialt samvær

Underviser

Susanne Kallan

Jeg har altid elsket at danse og har en træning , der spreder sig helt fra London Contemporary Danceschool til zumba instruktør i Hørsholm Ungdomsskole.


Andre hold i samme kategori

}