48496400 // jagr@horsholm.dk

Filmklub Mandag den 30. Maj for udskolingselever

Tid og sted
Kulturhus Trommen
30. Maj
Kl. 19:00
Pris
25 kr.
Antal ledige pladser
Der er 100 pladser tilbage.

Beskrivelse

Udskolingen filmstart ca. kl.19.00:
Film: Intet (varighed ca. 1 time og 30 min. plus trailer/reklamer)
Spisning før film kl. 18.15 (kræver tilmelding)
Slut kl. 20.30

Det danske undgdomsdrama 'Intet' er baseret på Janne Tellers populære roman af samme navn, der en del af pensum i mange skoleklasser.

Filmen tager sin begyndelse i starten af 8. klasse, hvor drengen Pierre Anthon konstaterer, at tilværelsen er meningsløs og flytter op i et træ.
Der opstår en eksistentiel krise blandt hans klassekammerater. De beslutter sig for at samle deres mest værdifulde ejendele i en dynge af mening, der skal overbevise Pierre Anthon om, at han har uret og bør komme ned fra træet. En farlig, foruroligende og kontroversiel undersøgelse af hvad der skaber mening er begyndt.
Blandt hovedrollerne ses Vivelill Søgaard Holm, der tidligere har medvirket i Harpiksog Netflix-serien Nisser.

Filmklub for Hørsholms unge
Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen har genoptaget filmklubben i Trommens biograf til favorabel pris

Nu kan Hørsholms unge komme billigere i den lokale biograf i Kulturhus Trommen, hvis de tilmelder sig en ny filmklub, som er skabt i samarbejde mellem Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen.


Film udvalgt af unge
Filmene der vises i filmklubben er udvalgt i samarbejde med unge fra Ung i Hørsholm og er nye premierefilm for unge fra mellemtrinnet og udskolingen.

Filmklubben bliver administreret af Ung i Hørsholm.

Du tilmelder dig filmklubben på ungihørsholm.dk på samme vilkår, som når du melder dig til Ung i Hørsholms øvrige tilbud.Andre hold i samme kategori

}