48496400 // jagr@horsholm.dk

Beauty Camp vinterferie 2022

Afsluttet

Tid og sted
Mandag den 18. - ons den 20. oktober
Pris
500 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Vil du gerne lære om styling og perfomance. Du lære bl.a. at lægge make-up, lave negle, lave ansigtsmasker, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Lyder det som noget for dig? 

Beauty Campen er arrangeret af UngEvent i samarbejde med din ungdomsskole, og 3 andre ungdomsskoler. Campen er kun for piger i alderen 13-17 år. Campen afholdes i Jylland, og strækker sig over tre dage med overnatning.

Vi kører fra Hørsholm i Ungdomsskolens bus tur/retur. Vi tager afsted onsdag den 16. februar kl.14 og er hjemme igen fredag den 18. februar kl. 19.30 - forplejning og overnatning er inkluderet.

Campen består af flere forskellige workshops, hvor de unge skal lære om styling og perfomance. De skal bl.a. lægge make-up, lave negle, lave ansigtsmasker, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Alle workshops afvikles af professionelle undervisere med en pædagogisk tilgang til undervisningen. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow. Alle pigerne får en goodie bag og en t-shirt de skal have på til modeshowet.

UngEvent sætter stor fokus på sammenhold og fælleskabet, derfor vil der være underholdning og ekstra workshop, hvor vi ryster ungerne sammen på tværs af ungdomsskolerne. Vi holder i år kæmpe POOL PARTY med DJ, lysshow og oppustelige badedyr. 

 


Andre hold i samme kategori

}