48496400 // cls@horsholm.dk

Filmklub mandag den 24. oktober for udskolingselever

uih filmklub

Tid og sted
mandag den 24. oktober kl. kl. 19
Trommen
Aldersgrænse
Over 12 år.
Pris
25 kr.
Antal ledige pladser
Der er 93 pladser tilbage.

Beskrivelse

Udskolingen filmstart ca. kl.19.00:

Don’t worry darling (https://www.kino.dk/film/d/do/dont-worry-darling)

I krimidramaet 'Don't Worry Darling' spiller Florence Pugh og Harry Styles rollerne som Alice og Jack, der er heldige at bo i det idealiserede samfund "Victory".
I "Victory" bliver samfundsoptimisme opildnet af den administrerende direktør, Frank, som er virksomhedens visionære og motiverende livscoach, der også forankrer alle aspekter af dagligdagen i den tætte ørkenutopi.
Mens mændene bruger hver dag inde i Victory Projects hovedkvarter, hvor de arbejder på "udviklingen af ​​progressive materialer", kan deres koner - heriblandt Franks elegante partner, Shelley – bruge deres tid på at nyde skønheden, luksusen og udskejelserne i deres samfund. 
Men da der begynder at opstå sprækker i deres idylliske liv, som afslører glimt af noget dystert under den attraktive facade, kan Alice ikke lade være med at stille spørgsmålstegn ved, hvad de helt præcist laver i Victory, og hvorfor. Hvor meget er Alice villig til at tabe for at afsløre, hvad der virkelig foregår i deres paradis?
'Don't Worry Darling' er instrueret af Olivia Wilde, der fik sin instruktørdebut med komedien Booksmart, og er en psykologisk thriller, som tager uventede drejninger.

Filmklub for Hørsholms unge
Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen har genoptaget filmklubben i Trommens biograf til favorabel pris

Nu kan Hørsholms unge komme billigere i den lokale biograf i Kulturhus Trommen, hvis de tilmelder sig en ny filmklub, som er skabt i samarbejde mellem Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen.

Film udvalgt af unge
Filmene der vises i filmklubben er udvalgt i samarbejde med unge fra Ung i Hørsholm og er nye premierefilm for unge fra mellemtrinnet og udskolingen.

Filmklubben bliver administreret af Ung i Hørsholm.

Du tilmelder dig filmklubben på ungihørsholm.dk på samme vilkår, som når du melder dig til Ung i Hørsholms øvrige tilbud.Andre hold i samme kategori