48496400 // jagr@horsholm.dk

Filmklub Mandag den 30. Maj for mellemtrins elever

Tid og sted
Kulturhus Trommen
30. Maj
Kl. 17:00
Pris
25 kr.
Antal ledige pladser
Der er 48 pladser tilbage.

Beskrivelse

Mellemtrinnet filmstart Kl 17.00
Film: The bad guys (varighed ca. 1 time og 40 min. plus trailer/reklamer)
Spisning efter film ca. kl. 19.00 (kræver tilmelding)

Animationsfilmen 'Bad Guys - de er super barske' er baseret på den australske forfatter Aaron Blabey børne- og ungdomsserie 'The Bad Guys'.

Ingen har nogensinde fejlet så hårdt i at prøve at være så god som Hr. Ulv, Don Piranha, Mister Haj, Tarantula og Sir Slange. For der har aldrig været fem så berygtede venner som i banden Bad Guys, og som er den bande, der med deres ufatteligt antal af røverier, har været verdens mest eftersøgte skurke.

Da de endelig bliver sat under lås og slå, mægler Hr. Ulv en aftale, som skal komme dem alle fem til gode: Bandens super barske medlemmer vil nu fremover kun gøre gode gerninger... Spørgsmålet er så bare, om de kan holde ord?

Med hjælp fra deres mentor Professor Marmalade begiver banden sig igen ud i verden, og henad vejen opdager Hr. Ulv, at det at gøre godt, kan give ham, hvad han i al hemmelighed altid har drømt om: accept fra omverdenen!

Så da en ny skurk truer byen, må Hr. Ulv gøre alt, hvad han kan for at overtale sine venner til også at arbejde i en god sags tjeneste.

Filmklub for Hørsholms unge
Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen har genoptaget filmklubben i Trommens biograf til favorabel pris

Nu kan Hørsholms unge komme billigere i den lokale biograf i Kulturhus Trommen, hvis de tilmelder sig en ny filmklub, som er skabt i samarbejde mellem Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen.


Film udvalgt af unge
Filmene der vises i filmklubben er udvalgt i samarbejde med unge fra Ung i Hørsholm og er nye premierefilm for unge fra mellemtrinnet og udskolingen.

Filmklubben bliver administreret af Ung i Hørsholm.

Du tilmelder dig filmklubben på ungihørsholm.dk på samme vilkår, som når du melder dig til Ung i Hørsholms øvrige tilbud.Andre hold i samme kategori

}