48496400 // jagr@horsholm.dk

Tegning & Maleri

KREATIV

Medarbejder
Cecilie Lund-Rasmussen
Tid og sted
Onsdage kl. 17:00 - 20:00
Antal ledige pladser
Der er 13 pladser tilbage.

Beskrivelse

Hvis du kunne tænke dig at lære en masse tegne- og maleteknikker, fordybe dig, hygge dig, og få en masse konstruktiv feedback for dine værker, så du kan blive ved med at udvikle dig, så er dette hold lige noget for dig

Hvem er målgruppen for holdet?
Holdet er målrettet for alle, både hvis du har erfaring med at tegne eller male, eller hvis du er helt nybegynder. Jeg sørger for, at du får hjælp ud fra det niveau, du er på. Vi sammenligner ikke efter talent, eller hvor god du er til at tegne. Det vigtigste er, at du får mulighed for at fordybe dig og få feedback på dine værker, så du kan blive ved med at udvikle dig.

Hvad laver man på holdet?

På holdet vil du blive præsenteret for forskellige teknikker både inden for tegning og maleri og deres forskellige medier. Vi vil primært arbejde med portrætter og have kroppen som motiv som udgangspunkt.

Den første gang vil jeg meget gerne høre, hvis I har bestemte ønsker til noget, og så vil jeg starte med at introducere jer for forløbet. Vi starter med at arbejde med portrættegning. Du vil blandt andet blive præsenteret for, hvordan man bygger et portræt op, og hovedets anatomi. I arbejdet med anatomi, vil du få en bedre forståelse for ansigtets proportioner og hvordan skyggerne placerer sig i ansigtet. Vi vil arbejde med forskellige blyantsteknikker, gråtoneskala osv. Du vil blive præsenteret for, hvordan andre kunstnere arbejder med portrætter, og måske får du noget inspiration fra dem også.

Efterfølgende skal vi afprøve akryl og akvarelmaling. Du vil her få mulighed for at afprøve forskellige teknikker for at skabe dybde og skygger i billedet, samt hvad man kan med de forskellige medier. Herunder vil vi også arbejde med farver og betydningen af disse.

Hvis I har lyst, og vi har mulighed for det, så skal vi prøve at lave linoleumstryk.

Hvad får jeg som elev ud af at være med på holdet? 

Du får mulighed for at øve en masse forskellige teknikker, og jeg finder det meget væsentligt at  give feedback, og hjælpe dig undervejs i din proces.
Du laver en portefolio (en mappe til at samle dine værker), så vi kan følge din udvikling gennem kurset.

Herudover får du tid og mulighed for at fordybe dig, hygge dig og have det sjovt J

 

Underviser

Cecilie Lund-Rasmussen

Jeg er uddannet dansk-, billedkunst-, og musiklærer, og har en kandidat i Didaktik (Materiel kultur). Jeg underviser på ungdomsskolen i tegning, maleri, samt smykkefremstilling.
 I min fritid spiller jeg musik, synger og laver keramik.


Andre hold i samme kategori

}